Gediplomeerd Kynologisch honden Shiatsu Masseurs brengen  uw hond holistisch weer in balans

kijk voor meer info op de site

www.honden-massage.nl

Wij zijn onderdeel van Hondenschool Country Dogs, erkende Hondenschool aangesloten bij stichting GGB Nederlandse Kennelclub Cynophilia , lid van de Raad van Beheer Nederland en brengen uw hond door middel van een holistisch benadering weer in balans.
 
Massage kan ingezet worden als gewoon 'lekker ontspannend' maar ook om de hond weer helemaal te resetten, als deze een trauma of iets anders heeft meegemaakt. De hond weer terug brengen in zijn oorspronkelijk element.
Ook doelgericht als je kijkt naar de hondensport, gedragsproblemen en lichamelijke ondersteuning, kunnen we veel voor een hond beteken
Herstel na blessures gaat sneller, gewrichtsproblemen en ouderdomsklachten worden draagbaarder, aanrakings- en gedragsproblemen worden sneller beter beheersbaar.
 
Massage werkt en mag meer 'gezien' worden. Daartoe werken wij samen met de collega's de komende jaren hard aan doorontwikkeling en bekendheid van honden-massage. Hondenmasseurs aangesloten bij de Internationale beroepsvereniging zijn geschoold en houden hun kennis op peil.